رئیس سازمان امور دانشجویان؛ برای تسهیل خدمت رسانی و رفع مشکلات دانشجویان داخل و بین الملل تا آخرین ثانیه حضور در سازمان فروگذار نخواهیم بود
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت؛ تا ثانیه های آخر باید بدون ذره ای وقفه برای دانشجویان خدمت رسانی کنیم و تلاش کنیم هیچ برنامه نیمهتمامی برای دولت چهاردهم به ارث نماند و تمام کارهای باقی مانده را به پایان ببریم و دولت جدید بتواند بر اساس برنامه های خود ،کارهای جدید را کلید بزند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج، هفتاد و چهارمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور با حضور دکتر هاشم داداشپور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان به میزبانی دانشگاه یاسوج از چهارشنبه به مدت سه روز در حال برگزاری است.
دکتر داداشپور در این نشست با بیان مطلب فوق اظهار داشت : از نخستین روز پذیرش مسئولیت سازمان امور دانشجویان و بررسی های میدانی ، متوجه شدم که اگر قرار باشد اتفاقی مثبتی در مجموعه سازمان و امور دانشجویی رخ نماید، نیازمند تحولات متعدد در حوزه های گوناگون هستیم.
معاون وزیر علوم تصریح کرد: با این نگاه و با برنامه ریزی و همت همه معاونین و مدیران کل و همکاران ستاد و صف ، در سه سال گذشته در عرصه دانشجویی کشور اتفاقات بسیار مثبتی صورت پذیرفت و ریل گذاری خوبی انجام شد که امیدواریم برای رفع مشکلات و تسهیل در امور مرتبط با دانشجویان داخلی و بین المللی این روند با فرآیندهای تعریف شده تداوم یابد.
داداشپور به موضوع مرجعیت علمی اشاره کرد و افزود: برای محقق نمودن منویات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص مرجعیت علمی ، باید تلاش کنیم مرکز ثقل علم در دنیا باشیم و میراث گذشته و پر افتخاری را که در علم و فرهنگ و هنر پیشرو در جهان بودیم را مجددا احیا کنیم و با بازگشت به جایگاه میراث گذشته ، فرآیند سرعت ترجمه معکوس که از مطالبات رهبری هم هستند ، شتاب افزونتری خواهد گرفت.
رییس سازمان امور دانشجویان به اهمیت گسترش زبان فارسی در جهان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: طبق منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در پنجاه سال پیش رو باید زبان فارسی ، بعنوان زبان معیار به حساب آید و برای نیل به این مقصود باید به جایگاه واقعی خود در موضوع علم برسیم و در جذب دانشجویان بین الملل نیز بتوانیم جز ده کشور جهان باشیم .
وی جذب دانشجویان بین الملل را بعنوان یکی از ارکان اساسی دست یابی به مرجعیت علمی نام برد و تصریح کرد: اگر قرار است احیاگر میراث تاریخی خود و مرجع علمی در دنیا باشیم باید جذب دانشجوی بین الملل از اولویت ها باشد و بر اساس هدف گذاری صورت گرفته در برنامه هفتم توسعه و مصوبه هیات دولت تا سه سال آینده ۳۲۰ هزار دانشجوی بین الملل را باید بتوانیم جذب کنیم و این در صورتی جامه تحقق به تن خواهد کرد که دانشگاهها و دستگاههای مرتبط آستین همت بالا بزنند و با رعایت استانداردهای لازم این مهم را جز اولویتهای خود قرار دهند.
دکتر دادشپور با بیان اینکه همه ما وظیفه داریم در جهت پیشرفت کشور تلاش کنیم و احیاگر تمدن ایرانی اسلامی باشیم؛ افزود: سازمان امور دانشجویان در جهت جذب دانشجویان بین المللی اقدامات بسیار زیادی انجام داده است و با وجود موانع فراوانی که در این مسیر وجود داشت به جرات می توانم بگویم از هیچ اقدامی در رفع دغدغه ها فروگذاری نشده است و تا رسیدن به وضع مطلوب تا آخرین لحظه حضور در سازمان تلاش خواهیم کرد.
داداش پور به تحولات انجام شده در موضوع بورس اشاره کرد و افزود: در حوزه بورس سیزده نوع بورس بر اساس نیاز واقعی جامعه طراحی و به مورد اجرا گذاشته ایم و با تداوم این نگاه در حوزه بورس ، بزودی شاهد جهش علمی و تسریع در روند پیشرفت و توسعه و برداشتن گامهای بلند در نیل به مرجعیت علمی و تحقق دیپلماسی علمی خواهیم بود.
وی در ادامه گفت: بورس صنعت از جمله سیزده بورسی است که
تعریف کردیم و دانشجو در اولین روز دانشجویی با صنعت مرتبط میشود و بر اساس ضرورتهای جامعه و صنعت فعالیت های علمی را انجام خواهد داد و علاوه بر آن ،بورس دانش نیز تعریف شده است که بر اساس آن کمک هزینه تحصیلی به دانشجویانی داده می شود که جز 5 در صد نخست رتبه کنکور باشند و بخواهند در رشته های علوم پایه به تحصیل بپردازند.
وی اظهار کرد: در حوزه دانشجویان داخل نیز به تدوین آیین نامه دانشجویان سرآمد پرداختیم بر این اساس 2 تا 5 در صد دانشجویان را در شاخههای مختلف وزشی، علمی، فرهنگی، هنری، ویژه وغیره سرآمد معرفی خواهیم کرد و به آنها تسهیلات ویژه ای ارائه میکنیم.