رفتن به محتوای اصلی
x

لزوم بازنگری آیین نامه شرح وظایف و ساختار ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان بر لزوم بازنگری آیین نامه شرح وظایف و ساختار ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج، دکتر فردین تقی‌زاده در نشست معاونین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور گفت: در چند سال اخیر رویکرد اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر در تمام حوزه‌های آموزشی، فرهنگی است که برنامه‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف تدوین و در دست اجرا می باشد.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر  سازمان امور دانشجویان افزود: برای اینکه بتوانیم به اهداف خود دست پیدا کنیم باید ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها متناسب با نیازی که در سازمان امور دانشجویان احصا شده برنامه‌هایی در سطح دانشگاهی اجرا کنند و برای بهتر برگزار شدن این برنامه‌ها ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها همکاری لازم در اجرای دقیق این طرح ها،خصوصا اعزام دانشجویان و شناسایی دانشجویانی که متقاضی شرکت در دوره‌ها هستند اقدام کنند.

 وی عنوان کرد: در چند سال اخیر برخی از دانشگاه‌ها در اعزام دانشجویان  شاهد و ایثارگر برای شرکت در طرح‌های ملی، عملکرد خوبی داشتند  اما متأسفانه برخی دانشگاه‌ها در این زمینه خوب عمل نکردند که به ضعف ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها باز می‌گردد.

تقی‌زاده بیان کرد: برای‌ اینکه به اهداف مورد نظر برسیم باید بازنگری در آیین نامه شرح وظایف و ساختار  ادارات شاهد ایثارگر دانشگاه‌ها شود یا ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها مطابق با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید تشکیل و  با اختیاراتی که در آیین‌نامه به آنها داده‌ شده اقدام کنند.

تقی‌زاده بیان کرد: به همین منظور مدیران شاهد و ایثارگر با مطالبه‌گری از ریاست دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌هایی که توسط سازمان امور دانشجویان ابلاغ می‌شود باید پیشگام باشند.در دانشگاه‌هایی که مدیر شاهد و ایثارگر نتوانسته با رئیس دانشگاه ارتباط موثر بگیرد در اعزام دانشجو ناتوان بوده و نتوانستند انتظارات اداره کل را برآورده کنند، لذا می‌طلبد ساختار دانشگاه‌ها طوری باشد  که دسترسی به حوزه رئیس دانشگاه آسان باشه تا بتوانند برنامه‌های ما  را به‌نحو شایسته‌ای انجام دهند و اگر نمی‌توانند 

 این ساختار را ذیل ریاست دانشگاه انجام دهند پیشنهاد می‌کنیم ذیل معاونت دانشجویی قرار گیرند که با رایزنی با معاونان محترم دانشجویی اهدافی که داریم را پیاده‌سازی کنیم.

مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: انتظاری که از رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی داریم حوزه شاهد و ایثارگر را تقویت کنند و کارشناسان توانمندی در این حوزه بکار بگیرند تا دانشجویان شاهد و ایثارگر توانمند شود اگه دانشجوی شاهد و ایثارگر در حوزه‌های فرهنگی توانمند شود،  قطعاً در حوزه آموزشی هم تقویت می‌شود .

 

تقی‌زاده ادامه داد: خواسته دیگری که از مدیران ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه داریم اجرای طرح هدایت تحصیلی است، هر دانشجوی شاهد و ایثارگر در بدو ورود به دانشگاه باید زیر نظر یک استاد مشاور حوزه مشاوره و سلامت فعالیت داشته و همچنین در رشته تحصیلی خودش باید یک استاد مشاور تحصیلی داشته باشد که در حین تحصیل وضعیت آموزشی و روحی روانی دانشجو رصد شود  که اگر در موردی دانشجو کمبودی یا مشکلی در حوزه آموزشی داشت با برگزاری کلاس‌های تقویتی توسط دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی یا اساتید گروه تخصصی ضعف علمی دانشجو برطرف شود و اگر مشکل حل نشد به سمت رشته مورد علاقه هدایت می‌شود.

تقی‌زاده گفت: انتظار دیگری که از ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها داریم برگزاری شایسته طرح استاد مشاور است.

وی عنوان کرد: انتظار می‌رود دانشگاه‌ها در اعزام دانشجویان به طرح‌هایی که تا پایان سال داریم از جمله طرح آیین نکوداشت دانش آموختگان ممتاز که شرایط آیین‌نامه را دارند همکاری کنند.

نقی زاده در پایان  عنوان کرد: برنامه بعدی که از مهرماه آغاز می‌شود سومین جشنواره قرآنی فرهنگی هنری شهید آوینی است که با اطلاع‌رسانی به تمام دانشجویان شاهد و ایثارگر مطابق سال گذشته برگزار می‌شود.