رفتن به محتوای اصلی
x

نمایشگاه جاذبه‌های تحصیل در راستای تبدیل گفتمان جذب دانشجو به فرهنگ جذب دانشجوی بین‌المللی برنامه‌ریزی شده است

جشنواره بین المللی جاذبه های تحصیل در ایران یک ضرورت ملی است و هم برای کل کشور و اموزش عالی دست اورد زیادی دارد و هم برای استانها و شهرهایی که دانشگاه داری مجوز دارند، دارای دست اورد می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج، دکتر سلمانپور مشاور بین الملل و رییس ستاد نمایشگاه بین المللی جاذبه های تحصیل در جمع معاونین دانشجویی دانشگاه ها به معرفی نمایشگاه و لوازم حضور فعال دانشگاهها در ان پرداخت و انتظار ستاد نمایشگاه را از معاونین مطرح کرد.

دکتر سلمانپور در بخشی از سخنان خود گفت: هر کشوری که بخواهد در خارج از کِشور خود تاثیر گذاری داشته باشد و سرمایه دائمی  در فراتر از مرزهای خود بسازد، به جذب دانشجوی بین المللی می‌پردازد. 

در این مسیر رقابت بین چنین کشورهایی امری طبیعی است. اکنون ایران در این رقابت قرار دارد و مرجعیت علمی نیز دلیلی دیگری برای جذب دانشجو بین المللی است.

مشاور بین الملل سازمان ادامه داد: ما هم باید اقدامات تحولی و هم به رفع موانع برای جذب دانشجو بپردازیم. 

دکتر سلمانپو همچنین گفت: چالشها در سه سطح خارج کشور، ملی و بین دستگاهی و در سطح دانشگاهها احصا شده است.

وی ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه نه تنها یک ضرورت ملی است بلکه در راستای همین اقدامات تحولی و رفع موانع و تبدیل گفتمان جذب دانشجو به فرهنگ جذب دانشجو برنامه ریزی شده است.

دکتر سلمانپور در ادامه به بیان ۱۴ رویداد بزرگ نمایشگاه پرداخت و توصیه کرد که معاونین دانشجویی با مراجعه به تارنمای نمایشگاه به ادرس؛ isfiexpo.ir اطلاعات دقیق‌تر  را درباره نمایشگاه مورد عنایت قرار بدهد.

مشاور بین الملل و رئیس ستاد نمایشگاه بین المللی جاذبه های تحصیل سازمان امور دانشجویان سپس به انتظارات ستاد نمایشگاه از دانشگاه ها و خصوصا معاونین دانشگاه پرداخت و ۲۰ مورد را مطرح کرد.

وی ادامه داد؛ دانشگاههای در هر استان و شهرستان سایر دستگاهها که به نوعی متولی معرفی استان و شهرستان هستند و یا در امر گردشگری دخیل هستند پای کار بیاورند، چون نمایشگاه بین المللی نه تنها برای کشور و آموزش عالی دست آورد دارد بلکه برای استانها و شهرستانها نیز فواید و منافعی به دنبال خواهد داشت.

دکتر سلمانپو گفت؛ حضور دانش اموزان نخبه در نمایشگاه بسیار مهم است زیرا میتواند هویت ساز باشد و ایمان ایجاد کند که بهترین جا برای ادامه تحصیل نخبگان کشور، همین دانشگاههای ایران است، لذا لازم است معاونین پرورشی ادارت کل اموزش و پرورش استانها وارد میدان بشوند و از هر استان اردوی فرهنگی و علمی برای نخبگان دانش اموزان برگزار شود و برای بازدید به تهران اورده شوند.

دکتر سلمانپور درباره جشنواره هنری سرای دانش تاکید کردند که این جشنواره یک رقابت در سطح بین المللی و بخشی از نمایشگاه است، این رقابت که در موضوعات مختلف زیست دانشجویی دانشجویان بین المللی در قالب هنری، بصری و چند رسانه ای و متنی است میتواند به تولید انبوهی محتوا برای اطلاع رسانی در سطح بین المللی منجر بشود که دست دانشگاهها را پر کند و برترین ها نیز به جوایز نفیسی برسند.